Skip to content

Hakkımızda

1996 yılında yönetim kurulu başkanımız Mehmet Aydınlık’ın kurmuş olduğu Şafak Çeyiz Tekstil, bugünkü adıyla Şafak Tekstil; oğlu Salih Kadir Aydınlık’ın öncülüğünde faaliyetlerine devam etmektedir. Şafak Tekstil’i bugünlere getiren de kalitesidir.


Sizlere; bünyemizde bulunan dokuma, baskı ar-ge ve konfeksiyon departmanlarımızla, tasarımcılarımız ve stilistlerimizle standart kalıpların dışına çıkarak, yüksek ürün kalitemizle ev tekstili, giyim ve bebek tekstili üzerine en iyi hizmeti vermekteyiz.

Birçok kumaş çeşidi ve özellikle müslin kumaşın her alanda kullanılabileceği ürün çeşitliliğimiz, özgün tasarımlarımız ile buluşup bizi hep önde tutmaktadır. Kalifiyeli ve tecrübeli çalışanlarımız ile, 5005 m²’lik alanımızın 2510 m² kapalı alanında, üretimini ihracat ve iç piyasa olarak gerçekleştiren şirketimiz aylık 50.000 mt dijital baskı kapasitesi ile hizmet sunmaktadır.


Tecrübelerimiz, müşterilerimize olan geri dönüşlerimiz, kalite anlayışımız ve hızlı servisimiz ile her an durmadan yenilenmek, gelişen trendleri takip etmek bizi müşterilerimizin tercihi haline getirmiş ve dünyanın birçok ülkesine ulaşmamızı, ihracat yapan bir firma olarak sektörde yer almamızı sağlamıştır.


Dijital baskımız ve ürünlerimiz Oeko-Tex standartlarıyla üretilmektedir. Çalışanların ve toplumun çevre bilincinin arttırılmasıyla çevre dostu bir politika uygulamaktayız. Çalışmalarımızı, geri dönüştürülebilir malzemeler kullanarak çevreye duyarlı olarak sürdürmekteyiz.


Sektörde bizi farklı kılan en önemli sırrımız; sadece dijital baskı makinelerimiz değil, sevdiğimiz işi sevdiğimiz insanlarla yapmakta gizlidir. Müşteri memnuniyeti ise başarımızın anahtarıdır. Rekabet etmek için değil, hizmet etmek için inşa ettiğimiz Şafak Tekstil ailesi; Kalite, güven ve istikrar ilkelerine bağlı kalarak; tasarımlarımız ve global dünyaya hitap eden geniş ürün yelpazemizle sektöre ilham kaynağı olmaya, çevre ve insan sağlığına duyarlı, sürdürülebilir gelecek için adımlar atmaya devam etmektedir.